A Broditról

A Brodit olyan termékeket feljeszt és gyárt, amelyek által a különböző kommunikációs eszközöket a járművekbe telepíthetjük a műszerfal megsértése nélkül. A svéd céget 1983-ban alapították, a történetéről a "A Brodit története" fül alatt olvashat. 

A Brodit AB a svédországi Karlsborgban található, jelenleg 130 alkalmazottal rendelkezik, Skandináviában piacvezető és 30 országba exportál.

A webshopunkban megtalálhatja az összes Brodit terméket, akár passzív, akár aktív (töltővel rendelkező) tartót keres. Az aktív tartók közül kiválaszthatja, hogy szivargyújtó vagy USB-kábellel rendelkezőt szeretne. Csúcs kivitel a fix bekötésű, amelyet a műszerfal mögé kötünk be - utastérben pár centiméter kábel látható és szabad marad a szivargyújtó is. 2db USB aljzattal rendelkezik 3 Amperes és 2,4 Amperes valós töltéssel tudja tölteni eszközeit. Ide kötheti a fedélzeti kamera áramellátását is.

Azonban az eszköz tartó megvásárálása előtt válasszon egy ProClipet! Mi az a ProClip❓A ProClip egy speciális kialakítású tartó, melynek rögzítése egyszerűen elvégezhető a műszerfalon vagy a középkonzolon. Erre az alaplapra szabadon rátehetők a mobiltelefon, tablet, egyéb használni kívánt eszközök tartói valamint a kihangosító szettek. Maga a konzol autóspecifikus és mindig könnyen felhelyezhető. A felszerelés gyors, nem igényel semmilyen egyéb eszközt, nem kell szétszedni hozzá a műszerfalat és nem rongálja meg az autó belsejét.

Ha esetleg nem találna a készülékéhez Brodit tartót vagy tokkal használja az eszközt, akkor válassza állítható tartóinkat!