Adatvédelmi szabályzatunk

A www.euroalarm.hu és a www.brodit.hu monitorozza látogatottságát, tárolja látogatói IP címét, böngészőjének típusát, az oldalon belül meglátogatott aloldalakat és az oldal referálóját - ha látogatónk linken keresztül érkezett. Ezeket az információkat név nélkül tároljuk, globális statisztikák látogatottsági statisztikák készítéséhez használjuk, hogy magasabb színvonalú weboldalt és tartalomszolgáltatást tudjunk nyújtani látogatóinknak.

A www.euroalarm.hu és a www.brodit.hu weboldalra történő regisztrációnál, vagy kapcsolatfelvétel esetén, amikor felhasználóink bármely adatát felvesszük és rögzítjük, az adatfelvétel módját és célját egyértelműen jelezzük. Az adatok felvétele, rögzítése és kezelése során az adatvédelmi szabályzatunkban rögzített korlátozásokat minden esetben betartjuk.

A www.euroalarm.hu és a www.brodit.hu weboldalra történő regisztrációnál, vagy kapcsolatfelvétel során megadott adatokat csak és kizárólag ügyfelünkkel való együttműködésben az adatfelvételnél jelzett célokra használjuk fel, azt harmadik félnek semmilyen formában nem adjuk ki.

Hírleveleinket csak és kizárólag regisztrált és feliratkozott felhasználóinknak küldjük, minden levelünk tartalmazza a leiratkozási lehetőséget. Harmadik személynek nem szolgáltatjuk ki a felhasználói adatokat, hírleveleinket egyesével küldjük el, így annak címlistája minden felhasználó előtt titokban marad.

Felhasználóink jelszavait egyirányú titkosítást(md5 hashelés random bitekkel) alkalmazva tároljuk, így azt mi magunk sem tudjuk visszafejteni eredeti formájukba. Így egy esetleges adatvesztés esetén sem lehetséges regisztrált felhasználóink jelszavaihoz való hozzáférés.

A www.euroalarm.hu és a www.brodit.hu soha nem kéri e-mailen keresztül felhasználói adatait. Ha a nevünkben írt e-mailt kap, mindig győződjön meg róla, hogy azt valóban a www.euroalarm.hu és a www.brodit.hu küldte.

A www.euroalarm.hu és a www.brodit.hu oldal tulajdonosa az EURO-ALARM Kft.

Az Ön által megadott adatokat a  www.euroalarm.hu és a www.brodit.hu kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve amennyiben ezt jelezte a regisztráció folyamán akkor hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki www.euroalarm.hu és a www.brodit.hu  - tól kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni.

Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.